Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurtlar Vadisi'nden siyasete iniyor

Kurtlar Vadisi'nden siyasete iniyor

GÜNDEM Haberleri

'Kurtlar Vadisi- Pusu' dizisinde 'Eşref Bey' karakterini canlandıran Barbaros Binicioğlu, aday adaylığı için AK Parti'ye başvurdu.

Kurtlar Vadisi'nden siyasete iniyor

Yalova Belediyesi eski Başkanı ve 'Kurtlar Vadisi- Pusu' dizisinde 'Eşref Bey' karakterini canlandıran Barbaros Binicioğlu, Ak Parti'ye belediye başkan aday adaylığı başvuru yaptı. Binicioğlu, başvuru dosyasını AK Parti Yalova Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Yaşar Demirel ile Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan'a parti binasında teslim etti.

Başvuru dosyasını teslim ettikten sonra açıklama yapan Binicioğlu, Yalova'da aktif olarak çalışan en eski siyasetçilerden olduğunu belirtti. Yalova'da bir dönem belediye meclis üyeliği, bir dönem de belediye başkanlığı yaptığını belirten Binicioğlu, Yalova'nın sorunlarını bildiğini söyledi.

Yalova'ya tekrar AK Parti'den hizmet etmek için elinden geleni yapacağını ifade eden Binicioğlu, "Tabi aday adayıyız şu anda. Partimiz karar verecek, teşkilatımız. Belki kamuoyu anketleri yapılacak yine. Bunlardan çıkan sonuçları Sayın Başbakanımız da yine Genel Başkanımız aynı zamanda değerlendirecek. Ve aday olursak inşallah seçimleri de kazanmak için uğraşacağız. Daha sonra Yalova için yine, Yalova için yeniden başlayacağız. Ama her durumda partimin hizmetinde olacağım. Geçmişimiz bizim gelecekte de nasıl davranacağımızda açık bir delildir. Bugüne kadar hep dümdüz çizgide devam ettik. Bundan sonra da inşallah hiç sağa sola sapmadan dümdüz devam edeceğiz. Ama amaç tabiî ki partiler araçtır, amaç hizmettir. Düzgün, dürüst hizmettir. Başta dürüst, aldatmadan, kandırmadan dürüst hizmettir. İnşallah kendimize güveniyoruz. Aday olursak da Yalova için çalışacağız" dedi.

Binicioğlu'nun dosyasını teslim alan Yaşar Demirel de şu ana kadar resmi olarak mevcut Belediye Başkanı Yakup Koçal ve eski başkan Barbaros Binicioğlu'nun aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirterek hayırlı olsun dileklerini iletti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...