Dünya Savaş Sanatları Oyunları'nda 2 gümüş madalya birden geldi

/ Kaynak: AA
Dünya Savaş Sanatları Oyunları'nda 2 gümüş madalya birden geldi

SPOR Haberleri  / AA

Dünya Savaş Sanatları Oyunları'nda, kick boks bayanlar 52 kiloda Zehra Gülgen ile erkekler 81 kiloda Serhat Değermenci gümüş madalya kazandı.

Rusya'nın Saint Petersburg kentinde süren Dünya Savaş Sanatları Oyunları'nda kick boks kadınlar 52 kiloda Zehra Gülgen, Rus Anna Poskrebysheva ile 81 kiloda Serhat Değermenci de Boşnak rakibi Igor Emkic ile karşılaştı. Rus rakibi Anna Poskrebysheva'ya 3-0 yenilen milli sporcu Gülgen, gümüş madalyanın sahibi olurken, altın madalya Rusya'ya gitti.

- Bosna Hersek'in ilk madalyası altın
Erkekler 81 kiloda Bosna Hersek'ten Igor Emkic, finalde Türk sporcu Serhat Değermenci'yi 3-0 mağlup ederek, ülkesine ilk madalyayı getirdi. Oyunlarda Rusya 39 altın, 15 gümüş ve 25 bronz madalya ile ilk sıradaki yerini korudu. Evsahibi ülkeyi, Fransa 12 altın, 5 gümüş ve 7 bronz madalyayla, Japonya ise 11 altın, 5 gümüş ve 4 bronz madalya ile izledi Türkiye ise genel sıralamada, 1 altın, 2 gümüş ve 6 bronz madalya ile 12. sırada yer aldı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...