PTT Ligi'ne yakın takip

/ Kaynak: AA
PTT Ligi'ne yakın takip

SPOR Haberleri  / AA

Milli takımlarda görev yapan teknik direktörlerden 9'u, PTT 1. Lig'de oynanacak karşılaşmaları izleyerek, oyuncuların son form durumlarını takip edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, yarın oynanacak 1461 Trabzon-Ankaraspor maçını Şenol Ustaömer izlerken, Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan da aynı anda başlayacak Balıkesirspor-Bucaspor maçında yer alacak. Abdullah Ercan ayrıca 27 Ekim Pazar günü Eyüpspor ile Altınordu arasında yapılacak Spor Toto 2.Lig maçını da statta seyredecek. İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Kahramanmaraşspor maçında İsmail Demiriz, TKİ Tavşanlı Linyitspor-Manisaspor karşılaşmasında ise Adnan Örnek görev yapacak. PTT 1. Lig'de yarın saat 16.30'da başlayacak Denizlispor-Orduspor maçını A2 Milli Takımı Antrenörü Zeki Önatlı, 19.00'daki Boluspor-Adanaspor maçını ise 15 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Mehmet Hacıoğlu tribünden takip edecek. Fethiyespor-Karşıyaka maçını ise A2 Milli Takımı'ndan Levent Şahin seyredecek. Bu ligde pazar günkü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Şanlıurfaspor karşılaşmasında Turhan Sofuoğlu, haftanın kapanış maçı olan Adana Demirspor-Mersin İdmanyurdu müsabakasında ise Ahmet Ceyhan bulunacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...