Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bülent Uygun'dan hakeme isyan, 'Yoruldum artık'

Bülent Uygun'dan hakeme isyan, 'Yoruldum artık'

SPOR Haberleri

Gaziantepspor teknik direktörü Bülent Uygun, 'Hakem yanlış kararlarla oyunu kopardı. Ben yoruldum artık birşey söylemeyeceğim.' dedi.

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe 'ye 2-0 kaybeden Gaziantepspor'da teknik direktör Bülent Uygun hakem ve oyun hakkında açıklamalarda bulundu. Oyunu değerlendiren Gaziantepspor teknik direktörü Bülent Uygun, "Aslında söylenecek çok şey var, ama söylemekle çok şey değişmez. Hatalar birbirini takip ediyor. Oyun kurgumuzu sahaya yansıtamadık. İstemediğimiz goller yedik." dedi.

Hakem hakkında da açıklamalarda bulunan Uygun, "Hakem yanlış kararlarla oyunu kopardı.4. Hakem, 'yerinize geçin, oturun, yerinize geçin' diye durmadan ikaz ediyor. Bu kadar inatla üstümüze gelmesinin bir anlamı olmalı. Emenike kendini yere atıyor. Hakem inanıp bizim oyuncumuza sarı kart gösteriyor. Daha sonrasında o da ikili mücadelelerde sarı kartı olduğu için korkarak müdahale ediyor. Ben yoruldum artık birşey söylemeyeceğim." dedi.

Takımı değerlendiren Bülent Uygun,"Doğruyu söylemek gerekirse biz kendi adımıza bir şey yapmadık. Belli bölümlerde oynadık. Kendi Bireysel hatalarımızı çok yapıyoruz. 5-6 tane transfer yapabiliriz. Gaziantepspor'a yakışır bir takımı sahada göstereceğiz. Kaybettik Fenerbahçe'yi de tebrik ederim." diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...