Tüm yeni modeller bu fuarda

Tüm yeni modeller bu fuarda

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Gigabyte GSmart akıllı telefonların en yeni modelleri ile Gigabyte tablet bilgisayarlar, ultrabook'lar CeBIT Bilişim Eurasia'da DataStar standında.

Ürünler arasında çift SIM kartla 3 yönlü görüşme yapılabilen dünyanın ilk akıllı telefonu olan GSmart Simba modeli de yer alıyor. Gigabyte taşınabilir bilgisayarlar ve tabletler ile Gigabyte GSmart markalı akıllı telefonların Türkiye distribütörü DataStar, en yeni modelleri CeBIT Bilişim Eurasia'daki standında sergiliyor. İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo Center'da 24-27 Ekim tarihleri arasında yapılan CeBIT Bilişim'de DataStar standında GSmart'ın ilk kez sergilenen modelleri de yer alıyor. Gigabyte GSmart akıllı telefonlarda pek çok yeni model DataStar standında görülebiliyor. Bunlardan biri 4 çekirdekli işlemcisi ile dikkat çeken GURU G1 modeli. 13M piksel arka, 5M piksel ön kamerası olan GSmart GURU G1, fuarın göze çarpan akıllı telefonları arasında başı çekiyor. DataStar'ın CeBIT Bilişim Eurasia 2013'deki standında sergilenen bir diğer GSmart akıllı telefon modeli ise SIMBA SX1. GSmart SIMBA SX1 modeli aynı anda kullanılabilen çift SIM kartlı, özel bir ürün. Her iki SIM kart aynı anda aktif olan ve üçlü konferans görüşme yapılabilen bu akıllı telefon, 3 yönlü konuşma yapılabilen dünyanın ilk akıllı telefonu.. İlk kez CeBIT Bilişim'de sergilenen GSmart akıllı telefonlar arasında Sierra, AKU, TUKU ve ROMA modelleri de yer alıyor. Giriş seviyesi ürünler arasında çift SIM kartlı olmaları, gelişmiş teknik özellikleri ve cazip fiyatları ile dikkat çeken bu modeller, önümüzdeki günlerde akıllı telefon pazarında hareketlilik oluşturacaklar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...