Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obradovic'in 7 dakika şikayeti

Obradovic'in 7 dakika şikayeti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Ülker'in baş antrenörü Obradovic, Barcelona galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Basketbol THY Avrupa Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçında Barcelona 'yı 75-70 yenen Fenerbahçe Ülker 'in başantrenörü Zeljko Obradovic, güçlü bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, "Bizim için çok önemli bir maçtı. En önemlisi de uzun bir süre boyunca iyi oynadık" dedi.

Takım olarak hala biraz daha zamana ihtiyaçları olduğuna dikkati çeken Obradovic, özellikle son çeyrekteki düşüşlerinin kendilerine pahalıya mal olabileceğini dile getirerek, "Son çeyrekte önemli bir noktada resmen oyunumuz durdu. Kazandığımızı düşünerek oyunu boşverdik. Süre dolmadan maç kesinlikle bitmez. Hele de Barcelona gibi bir takıma karşı oynuyorsanız. Bizim için çok büyük bir galibiyet oldu" diye konuştu.

İlk maçlarında yendikleri Budivelnik Kiev'in güçsüz olduğu şeklindeki görüşlere katılmadığını ve Ukrayna ekibinin bu akşam CSKA Moskova'ya deplasmanda yalnızca 5 sayı farkla yenildiğini aktaran tecrübeli teknik adam, "THY Avrupa Ligi'nde oynuyorsanız, tüm rakiplere aynı saygıyı göstermek zorundasınız. Ben bugün takımının 33 dakikalık performansından memnunum. Ama son 7 dakika biraz sorun oldu. Aynı güçte ve motivasyonda oynamadık. Aynı motivasyonu maçın sonuna kadar taşımamız gerekir" şeklinde konuştu.

Obradovic, ilk 5'te maça başlattığı genç oyuncusu Kenan Sipahi'ye de övgüde bulunarak, "Henüz 18 yaşında ve Barcelona karşısına ilk 5'te çıkabilecek seviyede bir Kenan var. Ben hem tecrübeli isimleri hem de gençlik enerjisi olan oyuncuları birlikte kullanmayı seviyorum. Böyle bir oyucunun Navarro ve Huertas gibi isimlere karşı oynayabilmesi çok büyük bir şey. Ben ona bu şansı vermek istedim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Barcelona Başantrenörü Xavier Pascual ise hem ilk yarının hem de ikinci yarının kendileri için iyi geçmediğini, beklentilerinin çok altında bir şut yüzdesiyle oynadıklarını dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...