CHP'den Sarıgül için sürpriz yorum, 'Gelirse mutluluk duyarız'

CHP'den Sarıgül için sürpriz yorum, 'Gelirse mutluluk duyarız'

Politika Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, "Elbette Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi'ne gelirse mutluluk duyarız" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, partisinin CHP Elazığ İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlerin yaklaştığını hatırlattı. Süper devletlerin, menfaatlerinin kesiştiği noktada yer alan Türkiye'nin, tarih boyunca emperyalist güçlerin sürekli ilgi odağı olduğunu söyleyen Keskin, vatandaşların, ülke üzerinde oynanan oyunları bozduğunu, iç barışında birlik ve beraberliğini diri tutmayı başardığını anlattı.

DEMOKRASİ İŞLERDE SARIGÜL DE GELİR

Keskin, bir gazetecinin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile ilgili sorusu üzerine, bunun yerine demokrasiyle ilgili sorular yöneltilmesi gerektiğini ifade etti.

Bir ülkede medya görevini yapamıyorsa, doğru ve sağlıklı haber veremiyorsa, dünyada ve ülkesinde yaşanan olayları yurttaşlarına yansıtamıyorsa, o ülkede demokrasiden bahsetmenin mümkün olmadığını savunan Keskin, "Türkiye'de bugün gerçekten çok sayıda medya kuruluşu var. Hepsi tek ağızdan yayın yapan kuruluşlar haline gelmişlerdir. Demokrasi işlerse Sarıgül de gelir yeşilgül de gelir, hepsi gelir. Analar kim bilir daha ne Sarıgüller doğuracaktır. Elbette Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi'ne gelirse mutluluk duyarız" diye konuştu.

Daha sonra Keskin, partilileriyle sohbet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...