Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung bedava Galaxy Note 3 dağıtacak

Samsung bedava Galaxy Note 3 dağıtacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un yakın zaman önce piyasaya çıkardığı Galaxy Note 3 phablet'leri Şubat ayında çok büyük bir reklam kampanyası görecek.

Samsung bunun için, 2014 Kış Olimpiyat Oyunları'na katılacak her atlete bir Galaxy Note 3 hediye edeceğini açıkladı. Samsung ayrıca Rusya'da düzenlenecek oyunların sponsorları arasında da yer alıyor. Dolayısıyla oyunların her aşamasında yarış pistlerinde Samsung logosunu ve telefonlarını görmek sürpriz olmayacak. Samsung llk defa böyle büyük bir hediye organizasyonu düzenlerken, atletlere hediye edilecek olan Galaxy Note 3 de, oyunların resmi akıllı telefonu olarak geçiyor. Samsung ayrıca, olimpiyatlarda görevli yetkililerin ve seyircilerin kullanabilmesi için Samsung'un WOW uygulamasının özel bir sürümünü de çıkaracak. Yeni uygulamada yarışların sonuçları ve oyunların detaylarına dair olimpiyat heyetlerinin ihtiyaç duyduğu her türlü bilgi bulunabilecek. Seyirciler için hazırlanan versiyonda da yarışların tüm sonuçları ve oyunların zaman planı detaylıca yer alacak. Böylece seyirciler izleyecekleri yarışlar için önceden kolayca plan yapabilecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...