Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakem İlker Meral'den Salih Uçan'a, 'Süpersin süper'

Hakem İlker Meral'den Salih Uçan'a, 'Süpersin süper'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Gaziantepspor ile karşı karşıya geldiği maçın ardından LigTV ekranlarına çok ilginç bir kare yansıdı.

Fenerbahçe'ninGaziantepspor'u 3-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından maçın hakemi İlker Meral'inSalih Uçan'ı özel olarak tebrik etmesi LigTV kameralarına yansıdı. Fenerbahçe'nin Gaziantepspor ile karşı karşıya geldiği maçın ardından LigTV ekranlarına çok ilginç bir kare yansıdı. Fenerbahçe'nin 3-1 kazandığı maçın ardından hakem İlker Meral, bitiş düdüğünü çaldığı anda yanında bulunan sarı lacivertli genç yıldız Salih Uçan'ı özel olarak tebrik etti.

Hakem İlker Meral'den Salih Uçan'a, 'Süpersin süper'

Görüntülere dikkatli bakıldığında İlker Meral'in Salih Uçan'a 'Tebrik ederim, seni çok beğeniyorum. Süpersin, süper' sözlerini sarfettiği ortaya çıkıyor.

Gaziantepspor karşılaşmasında sonradan oyuna giren Fenerbahçeli Salih Uçan, Emenike'nin attığı golden önce attığı çalım ve yaptığı asistle maçın gizli kahramanlarından biri olarak gösterilmişti...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...