Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'da dehşete düşüren cinayet

Ankara'da dehşete düşüren cinayet

GÜNDEM Haberleri

Cebeci'deki bir apartmanda kapıcılık yapan Adem Ç., apartman yöneticisi Kezban Doğan'ı (47), kazan dairesinde kafasına poşet geçirip boğarak öldürdü.

Korkunç cinayet Ankara 'da Cebeci Tellikaya Sokak 12 numaradaki apartmanın kazan dairesinde önceki gece yaşandı. Bir komşusu, gece geç saatlerde Kezban Doğan'ın dairesinin kapısının açık olduğunu fark etti. Doğan'ın evde olmadığını gören komşu, durumu polise bildirdi.

SON ANDA SAÇLARINI FARK ETTİ

Olay yerine polis, Doğan'ın yakınları ve kapıcı Adem Ç. ile birlikte apartmanda arama yaptı. Polis, kazan dairesindeki aramayı tamamlayıp dışarı çıkmak üzereyken bir apartman sakini kazan dairesinin kuytu bir köşesinde kadın saçı fark etti.

Doğan'ın yerde cansız halde yattığını gören polis, olay yerine sağlık ekibi çağırdı. Ancak, talihsiz kadının başına poşet geçirerek boğulduğu ve boynunun kırıldığı belirlendi.

Kapıcı Adem Ç., cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı. Adem Ç.'nin emniyetteki sorgusu sırasında Kezban Doğan'ı öldürdüğünü itiraf etti. Kezban Doğan'la apartman aidatları nedeniyle sürekli tartıştıklarını anlatan Adem Ç., Doğan'ın kendisine sürekli hakaret ettiğini savundu. Cinayet zanlısı kapıcı, Doğan'ı olay gecesi kalorifer borularından su sızdığı gerekçesiyle kazan dairesine çağırdığı; hakaretlerini burada da sürdürünce kafasına poşet geçirerek boğduğunu söyledi.

Tuzluçayır'daki bir okulda öğretmenlik yapan evli ve iki çocuk annesi Kezban Doğan'ın, olay gecesi evde olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...