iPhone'a oyun konsolu geliyor

iPhone'a oyun konsolu geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Evleaks iPhone için, dış çevre teknolojilerinin önde gelen firmalardan olan Moga'nın bir oyun konsolu yapacağı konuşuluyor.

Evleaks'in raporları, yakın zamanda iPhone kullanıcılarının yüzünü güldüreceğe benziyor. Önümüzdeki dönemde iPhone için, dış çevre teknolojilerinin önde gelen firmalardan olan Moga'nın bir oyun konsolu yapacağı konuşuluyor. Logitech'in oyun konsoluna benzeyecek cihaz için, esinlenilme kaynağını da Apple nbsp;iOS 7 dökümanlarının oluşturulduğu söyleniyor. Xbox oyun konsollarını da andıran yapısıyıla, dış cephesine baktığımız zaman çok açılı ve zarif bir tasarıma sahip bir görünümü bulunuyor. Resimlerde iPhone içerisindeyken ve dışarısındayken profilleri görülüyor. iPhone içerisinde olmadığı zaman, başka oyun konsollarına dönüşebileceği de gelen haberler ararsında. Ayrıca, gelen haberler doğru ise konsolun bataryasının 1800 mAh olacağı ve bunun da sabahlara kadar oyun oynama zevki sunacağı bildiriliyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...