Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Almanya'da bir Türk 12 kişiyi rehin aldı

Almanya'da bir Türk 12 kişiyi rehin aldı

DÜNYA Haberleri

Almanya'nın Freiburg kentinde bir Türk vatandaşı, bir büfeyi havaya uçurmakla tehdit ederek 12 kişiyi 14 saat rehin aldı.

Saldırganın büfenin sahibi olduğu ve hakkındaki kesinleşmiş bir hapis cezası nedeniyle bu şekilde davrandığı tahmin ediliyor. Rehineler arasında adamın eşi ile yaşları 7-17 arasındaki 5 çocuğunun da bulunduğu öğrenildi. Uyuşturucu suçundan 8 ay hapse mahkum edilen büfecinin, cezaevine girmemek için bu eylemi gerçekleştirdiği öne sürüldü. Büfecinin perşembe günü mahkemeye çıkması gerektiği, ancak polise telefon ederek, "Her şeyi yapmaya hazırım" tehdidini savurup duruşmaya gitmediği kaydedildi. Büfecinin silah ve uyuşturucu yasalarını ihlal etmekten sabıkalı olduğunu belirten polis yetkilileri "Saatlerce süren telefon görüşmeleri sonrasında ikna edildi ve gelip teslim oldu" dedi. Olayda 4 kişinin hafif yaralandığı açıklandı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...