Süper Lig'de lider Fenerbahçe engelleri aşıyor

Süper Lig'de lider Fenerbahçe engelleri aşıyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe dün akşam karşılaştığı Gaziantepspor'u Emenike ve Sow'un golleriyle 3-1 mağlup etti.

nbsp;Erciyes'ten sonra G.Antep karşısında da Emenike ve Sow başroldeydi. F.Bahçe soyunma odasına 2-0 önde gitti. Bekir, ayakkabısını değiştirmek için dışarı çıkınca Stilic golü attı Skoru 85'te Salih Uçan'ın pasında topu ağlara gönderen Emenike 3-1 olarak ilan etti. 8 maçtır yenilmeyen Kanarya, puanını 22'ye çıkartırken zirvedeki yerini koruduDERSİNİ ALMIŞ!
Erciyes maçındaki gol sevincinde ölüm tehlikesi geçiren Emenike dersini almış olacak ki dün 14. dakikada topu ağlara gönderdi. Sarı-lacivertli forma ile Erciyes deplasmanında 90+4'te galibiyeti getiren golü atan Nijeryalı futbolcu, tüm takımın üzerine atlamasıyla 600 kiloluk bir yükün altında kalmıştı. Mehmet Topuz gol sevinci için, "Evet Emenike'yi öldürmek için çalıştık. Tüm forvetlere ders olsun, gollerini son dakikaya bırakmasınlar" demişti. nbsp;
KUYT'I YAKALADI
Sow, dün gol sayısını 5'e çıkarıp takım arkadaşı Kuyt'ı yakaladı. Elazığ maçında hat-trick yapan Senegalli, Erciyes'in ardından G.Antep'i de boş geçmedi.
ÖNCE OBRADOVİC SONRA ERSUN YANAL
Hem futbol hem de basketbol maçı olunca F.Bahçe taraftarı da ikiye bölündü. Futbolu tercih edenlerin kulağı F.Bahçe Ülker- Barcelona maçındaydı. Galibiyet haberinin gelmesiyle Saracoğlu "Obradovic" tezahüratlarıyla inledi. Ardından da "Ersun Yanal" diye tempo tutuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...