Ünal Aysal, 'Bülent Tulun'un otobüse binmesi hataydı'

Ünal Aysal, 'Bülent Tulun'un otobüse binmesi hataydı'

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal kulüp televizyonuna yaptığı açıklamalarda Bülent Tulun'un otobüse binmesinin yanlış olduğunu söyledi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, GS Tv'de yayınlanan "Başkan'a Sorun" programında gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı: Kendimizle yarışıyoruz. Her alanda birincilik için oynamalıyız. Şampiyonlar Ligi'nde ilk hedefimiz gruptan çıkmak. Sürekliliği sağlamak adına en azından bir önceki başarımızı yakalamalıyız. Demirören, Terim için aradığında 'hayır' deme şansım yoktu. Çünkü TFF'nin istediği elemanı alma hakkı var. Terim'e Milli Takım ile sözleşme imzalamadan sadece 4 maç için izin verdik. Bodrum'a gittiğimde ise Demirören ve Terim'i televizyonda imza merasimi sırasında gördüm ve şok oldum. Rahatsız olmadığımı söyleyemem. Şampiyonlar Ligi'nde alınan talihsiz yenilgi sonrası medyanın eleştirilerini göz önüne alarak Terim'e hemen imza atalım dedik, o da 'atalım' dedi. Ama 13 Ekim'de oynanan Antalyaspor maçı sonrası 'Ben bazıları mutlu olacak diye sözleşme imzalamam' diyerek anlam veremediğimiz bir açıklama yaptı. G.Saray'ın teklifini halka açık olarak reddetti. Haysiyet kırıcı oldu.
TFF ROBİN HOOD MİSALİ 5 MİLYON LİRAMIZI ALDI!
TFF'den iki yıldır çifte standart görüyoruz. Hocanın cezaları, şampiyonluk primimizin 5 milyon lira eksik verilmesi ve Robin Hood gibi diğer kulüplere dağıtılması, yabancı sayısının sınırlandırılması, biri karanlıkta, biri ise su içerisinde iki kupa almamız, en çarpıcı örneklerdir. Terim sonrası Trapattoni, Advocaat, Hagi ve Mancini ile görüştük. Trapattoni, Juventus maçına çıkamayacağını söyledi. Advocaat, milli takım hocası gibi göründü. Hagi ise gelemeyeceğini aktardı. Mancini yüreğini ortaya koydu, G.Saray'a sahip çıktı. Yürekli, sorumluluk ve risk alan insanları severim. Tercihim Mancini oldu.
DROGBA'YA YENİ SÖZLEŞME
Bülent Tulun gibi yönetici tecrübesine sahip bir kişinin otobüsün ön sırasına oturması büyük bir hata. Kendisine ben de söyledim. Bana kalırsa dalgınlık sonucu yaptı. Kasıtlı olduğunu zannetmiyorum. Kasıtlı yaparsa zaten ilk reaksiyonu benden alır. Drogba ile yeni bir sözleşme için konuştuk. '1-2 sene daha oynayabilirim' dedi. Kontratını uzatmak istiyoruz. Drogba'nın da hayır diyeceğini zannetmiyorum. Benim gönlümde bir Hagi var ama Hagi'nin oğlu junior Hagi. İki ayağını da çok iyi kullanıyor. Onun gelmesini çok istiyorum. Terim'in resimlerinin kaldırıldığı iddiasının bir kısmı doğru. Şu an burada resimleri duruyor ancak resimlerden biri eksik. O da hocanın giderken almak istediği kendisine ait olan resmi. İddialar tamamen asılsız.
'KADIKÖY'E GİTMEM GEREKİR'
Ünal Aysal, 10 Kasım'da Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisine gidip gitmemesinin, sarı-lacivertli kulübün yeni yönetimine bağlı olduğunu dile getirdi. Prensip olarak her maça gitmediğini vurgulayan Aysal, "Fener maçına gitmem gerekir diye düşünüyorum. O günkü yönetime de bağlı. Yeni yöneticiler olduğu takdirde ilişkilerimiz bambaşka bir hal alır" değerlendirmesini yaptı. Aysal, TFF'nin 3 Temmuz'da başlayan 'şike' sürecinde cesur davranmadığı yönündeki görüşünü de yineledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...