Meral Akşener, 'Meclis'e başörtülü gelmeyeceğim'

Meral Akşener, 'Meclis'e başörtülü gelmeyeceğim'

GÜNDEM Haberleri

MHP'li Meclis Başkanvekili Meral Akşener, 'Örtünmeyi düşünmüyorum. Bugüne kadar Meclis'te nasıl görev yaptıysam bundan sonra da öyle görev yapacağım' dedi.

Kamuda başörtü yasağının kalkmasının ardından Türkiye, Hacdan dönen kadın milletvekillerinin Meclis'e başörtülü olarak gelip gelmeyeceklerini tartışıyor. NTV'ye konuşan MHP'li Meclis Başkanvekili Meral Akşener, "Örtünmeyi düşünmüyorum. Bugüne kadar Meclis'te nasıl görev yaptıysam bundan sonra da öyle görev yapacağım" dedi. AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ise "Hep ortam normalleşince örtünürüm diye düşünüyordum. Ama Meclis'e örtülü mü açık mı geleceğim henüz bir karar vermedim" diye konuştu. Meclis Başkanı Cemil Çiçek, başörtülü milletvekillerinin genel kurul çalışmalarına katılmalarına iç tüzükte herhangi bir engel olmadığını açıklamıştı. ANKARA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...