Aysal, Terim'e yüklendi, 'Onurumuzu kırdı'

Aysal, Terim'e yüklendi, 'Onurumuzu kırdı'

SPOR Haberleri

Aysal , 'Hocamız Antalya maçı sonrası 'Birisi mutlu olacak diye sözleşme uzatmam' deyince ayrılık şart oldu. Sözleriyle bizi rencide etti' diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Teknik Direktör Fatih Terim ile Futbol Federasyonu'nu yaylım ateşine tuttu. GSTV'ye konuşan Aysal, Terim'in Milli Takım'ın başına geçtikten sonra sıkıntı yaşamaya başladıklarını belirterek, "Üst üste 3 beraberlik ve bir de Real Madrid maçındaki farklı mağlubiyet geldi. Fatih Hoca, nbsp;Antalyaspor maçının ardından benim ve yönetim kurulumuzun haysiyetini rencide edici sözler söyledi. 'Birisi mutlu olacak diye sözleşme uzatmam' deyince Terim ile ayrılık şart oldu" diye konuştu. Sarı-kırmızılıların başkanı, Terim'in A Milli Takım'ın hocası olma yolundaki süreci için ise "Bir tuzağın içinde olduğumuzu sonradan anladık. Hoca ile Milli Takım süresini görüştükten sonra Bodrum'a gittim ve orada televizyonu açtığım zaman Fatih Hoca ile TFF'nin yapmış olduğu imza törenini gördüm ve şoke oldum. TFF, Galatasaray başkanını küçültecek yöntemlere başvurabilirdi. 'Bu hocayı alıyorum' deyip bizden istediği elemanı alabilirdi. Geçtiğimiz 2 yılda Federasyon'dan çifte standart gördük. Verilen haksız cezalar, kesilen şampiyonluk primleri gerçeği var" dedi.Aysal, "Terim ayrıldıktan sonra 4 adayımız vardı. Bunlar Trapattoni, Advocat, Hagi ve Mancini'ydi. En cesaretli olan kişi Mancini'ydi. Biz de onu seçtik. Hagi nbsp;de Galatasaray'a gelecek ama junior Hagi. Eski oyuncumuzun oğlu iki ayağını da bayağı iyi kullanıyor. Onun gelmesini çok istiyorum. Bilic'e teklif yapmadık" dedi. Terim'in fotoğraflarının Florya'dan sökülmediğini belirten Aysal, "Tek resim eksik o da Terim'in giderken almak istediği resim… Terim ileride yine Galatasaray'ın başına geçecektir. Drogba'yı da Sneijder'i de hocamız istedi. Sneijder'in, bana Terim'i şikayet etmesi gibi bir durum olamaz. Zaten sadece bir kere karşı karşıya geldim. Bülent Tulun'un Terim gittikten sonra ilk maçta otobüsün ön koltuğunda oturması yöneticilik adına yaptığı bir hata. Kendisine de söyledim" diye konuştu. Ünal Aysal, "Drogba ile konuştuk. Daha oynayabileceğini söyledi. Kontrat teklif ettiğimiz takdirde kabul edeceğini zannediyorum. nbsp;Bruma emekçi olacaksa sonuna kadar burada kalmasından yanayım. Henüz bir transfer listesi bana gelmedi" diyerek sözlerini tamamladı.


nbsp;Aysal, Terim'e yüklendi, 'Onurumuzu kırdı'

Galatasaray'ın düzenlediği Metin Oktay Fair Play Ödülü'nün bu yılki sahibi Fenerbahçe U15 Takımı Antrenörü Tolga Şanbay oldu. Eskişehirspor U15 takımının 65. dakikada sakatlık nedeniyle 10 kişi kalmasının ardından antrenör Tolga Şanbay, TFF yetkililerine saha içinde 10'a 10 mücadele etmek istediğini belirtmiş ve bir oyuncusunu saha dışına alarak centilmenlik örneği göstermişti.



Divan seçim isterse aday olmayacağım! nbsp;
Başkan Ünal Aysal, Divan Kurulu'nda seçim kararı çıkarsa aday olmayacağını söyledi. Aysal, "Galatasaray'da seçimler hukuki olarak 2016 Mayıs ayında yapılacaktır. Benim hedeflerim var. Bunlara daha önceden ulaşırsam zaten seçimi ben kendim isterim. Bizim sürelerle bir bağımlılığımız yok. Divan'da seçim isterler yarın öbür gün isteyen aday olur ve seçim yapılır. Ben de aday olmam. Genel Kurul kendisine bir aday bulur ve seçer. Galatasaray Kulübü başkansız kalmaz" dedi. Aysal, kendisi ile ilgili dikkat çeken açıklamalar da yaptı ve "Her şeyin müspet bir çözümü vardır diye düşünürüm. İlerlemiş yaşıma rağmen haftada 4 gün günde 2 saat spor yaparım. Randevularımı da ona göre ayarlarım. Bazı günler 2 gün plates, 2 gün ağırlık çalışırım. Vücut yaşlandıkça eğilir. Ben 72 yaşındayım. Adeleler kemikleri taşır, kemikler taşımaz. Kaslarımızı çalıştırmak zorundasınız. Ancak en çok çalıştırmanız gereken adeleniz ise beyindir" ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...