Eboue ve Bruma'ya tribün yolu göründü

Eboue ve Bruma'ya tribün yolu göründü

SPOR Haberleri

Kopenhag maçında yaptığı iki asist ve oynadığı futbolla maçın adamı seçilen Eboue ve genç yıldız Bruma'ya bu durumda tribün yolu görünüyor.

Spor Toto Süper Lig'de 6+0+4 kuralı nedeniyle Kopenhag 11'inde mecburi değişikliğe gitmek zorunda olan İtalyan teknik adam, 2 yabancıdan vazgeçecek. Muslera'nın kalesini korumasına kesin gözüyle bakılırken, Mancini'nin son haftaların formda isimleri nbsp;Melo ve Sneijder'den vazgeçmesi beklenmiyor. Defansta nbsp;Semih-Chedjou nbsp;ikilisinin uyumundan memnun olan tecrübeli çalıştırıcının vazgeçmeyeceği diğer isim ise nbsp;Didier Drogba. nbsp;Kopenhag maçında yaptığı iki asist ve oynadığı futbolla maçın adamı seçilen Eboue ve genç yıldız Bruma'ya bu durumda tribün yolu görünüyor. Hakan Balta'nın sakatlanmasından sonra karabükspor maçında oyuna girip sol bekte görev yapan nbsp;Dany'nin Kopenhag karşılaşmasındaki performansı da Mancini'yi memnun etti. Dany'nin Kayseri'de de sol bek olarak görev yapması bekleniyor. (Ntvspor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...