Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emmanuel Emenike coştu

Emmanuel Emenike coştu

SPOR Haberleri

Kayseri Erciyes deplasmanında siftah yapan Nijeryalı Emmanuel Emenike, Gaziantep önünde iki gol birden buldu.

Kayseri Erciyesspor deplasmanında attığı golle Fenerbahçe'ye çok kritik bir galibiyet kazandıran Emmanuel Emenike dün de Gaziantepspor karşısında duble yaptı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın geçtiğimiz haftalarda formsuzluğu nedeniyle kulübeye çektiği Nijeryalı yıldız, tıpkı takım arkadaşı Sow gibi "Ben ilk 11'in futbolcusuyum" mesajını verdi. 4 hafta sonra kulübeden kurtulan Emenike, böylece Kadıköy'deki ilk gollerini Gaziantepspor önünde kaydetmiş oldu. Sarı-lacivertli futbolcu, Süper Lig'deki gol sayısını da 3'e çıkardı.HER YER KADIKÖY
F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, G.Antepspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "F.Bahçe her zaman iyi oynayacak. Bunu uzun sürelere yayacağız. Seyircinin istediği coşkulu futbolu göstereceğiz. Keyifli bir takım ortaya çıkarmak amacımız. Bizim için her yer Kadıköy" dedi. Oyun içinde alınan referansların ilerleyen döneme ışık tutacağını ifade eden Yanal, F.Bahçe'deki başkanlık seçiminin hatırlatılması üzerine, "Bu konuda sezon başından beri sahada kalacağımızı söyledik. Bu konuda da hiçbir yorum yapmayacağım" diye konuştu. Derbi maçına yönelik olarak sorulan, "G.Saray maçı üzerinizde baskı oluşturuyor mu?" sorusuna Yanal, "Herkesin üzerinde baskı olur ama biz futbol oynamaktan keyif alan bir takımız. Burada keyifli bir atmosfer olmasından yanayım. Ben futbol dışı şeyler olduğunda üzülüyor ve geriliyorum" cevabını verdi. #x13;G.Saray ve Trabzonspor'un Avrupa'da kazandıkları hatırlatılarak, "Şampiyonluk yolunda en ciddi rakip kimi görüyorsunuz? sorusu üzerine Yanal, "Biz rakiplerle ilgilenmiyoruz. Onların kazanması nbsp;ligimizin daha kaliteli olması adına önem taşıyor. Ben kazandıklarına seviniyorum" sözlerini kullandı.

nbsp;Emmanuel Emenike coştu
SAYGISIZ DURUŞ!
Karşılaşma öncesi 1461 Trabzon'un Teknik Direktörü Kadir Özcan için yapılan saygı duruşunda taraftarlar birbirini yuhaladı. Saygı duruşu sırasında GFB üyesi bir grup taraftar tribün lideri Sefa Kalya lehine tezahüratlarda bulundu. Bunu diğer taraftarlar ıslıklarla ve yuhalamayla protesto etti.

Meral'den Salih'e tebrik nbsp;

Hakem İlker Meral bitiş düdüğünü çaldığı anda genç yıldız Salih'i özel olarak tebrik etti. Televizyon görüntüsünde İlker Meral'in genç yıldıza, "Tebrik ederim, seni çok beğeniyorum. Süpersin, süper" demesi dikkat çekti.

Yanal ilk kez Uygun'u yendi nbsp;
Fenerbahçe ligdeki galibiyet serisini 8'e çıkarırken Teknik Direktör Ersun Yanal, Bülent Uygun'un çalıştırdığı bir takımı ilk defa yendi. nbsp;4 maçın 3'ünü Bülent Uygun'un görev yaptığı takım kazanırken, 1 maç berabere bitmişti. nbsp;

Bu sezonun en iyisiydik
Alper, G.Antep karşısında ilk 45 dakikada mükemmel oynadıklarını söyledi. Sarı-lacivertli oyuncu, "Taraftarımızın da desteğiyle bu yıl oynadığımız en iyi ilk yarıydı. 2. yarı biraz durduk ancak Salih girdi maçı kopardı" dedi.


TWITTER'DAN

Savcılığa Emenike`nin gol atarken yakalandığı görüntüler ulaşmış! nbsp;
Kesin bilgi. @askaberk

Yerli Alex yetişiyor. Bize onun yokluğunu aratmayacak sanki. Bravo sana Salih.
@mahmutildeniz

Salih Uçan solaryuma gitsene. Yanal karıştırıp belki Christian'ın yerine seni alır 11'e
@ferbatzer

Basketbol futbol farketmez Fenerbahçe affetmez !
@nurettinugur


nbsp;Emmanuel Emenike coştu


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...