Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu, 'Hakan Fidan'a sahip çıkmayız'

/ Kaynak: DHA
Kılıçdaroğlu, 'Hakan Fidan'a sahip çıkmayız'

GÜNDEM Haberleri  / DHA

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Hakan Fidan ile ilgili soruya böyle cevap verdi: "Hiçbir zaman saldırı yapılırsa sahip çıkarız diye bir düşüncem olmadı."

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Hakan Fidan ile ilgili soruya böyle cevap verdi: "Hiçbir zaman saldırı yapılırsa sahip çıkarız diye bir düşüncem olmadı." CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadın Girişimciler Derneği'nde (KAGİDER) düzenlenen toplantıya katıldı. Kılıçdaroğlu, "Gazetelerde yer alan "Saldırıya uğramışsa Fidan'a sahip çıkarız" açıklamalarının hatırlatılması üzerine "Hiçbir zaman saldırı yapılırsa sahip çıkarız diye bir düşüncem olmadı. Perde arkasında yatan nedir önce onu öğrenmemiz lazım" dedi.
"FİDAN'A SAHİP ÇIKARIZ DİYE BİR DÜŞÜNCEM OLMADI"
Kılıçdaroğlu, "Fidana'a ciddi suçlamalar var. Ne kadar gerçek onu bilmiyoruz. Ana muhalefet olarak bilgilendirilmedik. Bürokrat olduğu için hakında konuşmanın çok doğru olmadığını ifade ettim. Olayın ayrıntılarını bilen kişi hükümetin başında olan kişi. O ayrıntılar konusunda haklı mıdır haksız mıdır bunu zaman gösterecek. Özel bir düşüncemiz söz konusu değil. Demokrasilerde kural şudur: Devletin önemli makamlarında oturan kişiler belli aralıklarla gelir ana muhafelet partisini bilgilendirir. Ama bu kural Türkiye'de çalışmıyor. Acı olan da budur" şeklinde konuştu.
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...