Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hindistan'da bilanço ağır, 39 ölü

/ Kaynak: İHA
Hindistan'da bilanço ağır, 39 ölü

DÜNYA Haberleri  / İHA

Hindistan'ın güneybatısında hafta başından bu yana etkili olan yağışların neden olduğu sellerde ölü sayısı 39'a yükseldi.

PTI haber ajansı, Andhra Pradeş ve Orissa eyaletlerinde sel tehlikesi olan yüzlerce köydeki 70 bin kişinin güvenli bölgelere tahliye edildiğini bildirdi. Hindistan'ın "pirinç ambarı" olarak bilinen bölgede yüzlerce tarım alanının sular altında kaldığı, sellerin vurduğu bölgelerdeki demiryolu seferlerinin iptal edildiği belirtildi.Andhra Pradeş eyaletinin, yüksek teknoloji merkezi olarak bilinen Haydarabad eyaletinde de caddelerin diz boyu sular altında kaldığı belirtildi.Yetkililer, köylerdeki evlerinden tahliye edilen binlerce kişinin, 178 noktada kurulan kamplara nakledildiğini belirterek, bot ve helikopterlerle arama kurtarma çalışmaları yürütüldüğünü söyledi.


DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...