Trabzonspor'da gözler Kasımpaşa maçına çevrildi

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor'da gözler Kasımpaşa maçına çevrildi

SPOR Haberleri  / İHA

UEFA Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esen Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçına odaklandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esen Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçına odaklandı. nbsp;Polonya temsilcisi Legia Varşova takımını sahasında 2-0 mağlup ederek, Lazio, Apollon Limassol gibi takımların da yer aldığı J grubunda 7 puan toplayarak zirveye oturan Trabzonspor, son iki haftada nbsp;galip gelemediği Spor Toto Süper Lig'de, Kasımpaşa karşısında alacağı galibiyetle zirvedeki iddiasını sürdürmek istiyor. Avrupa Kupalarında yenilmeyen Trabzonspor, Avrupa Liginde 7 Kasım günü deplasmanda Legia Varşova ile oynayacağı rövanş maçına çıkacak. Bu maça kadar Avrupa defterini kapatan Trabzonspor, Kasımpaşa spor galibiyetiyle ligde de iyi bir çıkış yakalamayı hedefliyor.
TRABZONSPOR SON 8 MAÇTA YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEDİ
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere oynadığı son 8 maçta yenilmedi. Kasımpaşa karşısında da bu istatistiğini sürdürmeyi planlayan bordo-mavili takım alacağı puan ile zirveye
bir adım daha yaklaşmanın planlarını yapıyor. Karadeniz ekibi son 8 müsabakada Karabükspor ve Kaysersipor'u 1-0, Torku Konyaspor'u ve Legia Varşova'yı 2-0 yenerken Fenerbahçe ve Sivasspor ile golsüz berabere kaldı. Apollon Limassol'u 2-1, Lazio ile 3-3 berabere kaldı.
6 PUANLIK MAÇ
Trabzonspor ile Kasımpaşa arasında oynanacak olan müsabaka 6 puan değerinde olacak. 15 puan ile sıralamada 4. sırada yer alan Kasımpaşa ile 14 puan ile 6. sırada yer alan Trabzonspor
kozlarını paylaşacak. Müsabakadan galip ayrılanın takım ilerleyen haftalar adına büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...