Doğum günü dönüşü facia

/ Kaynak: İHA
Doğum günü dönüşü facia

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir'in Menderes ilçesinde doğum günü eğlencesinden dönen arkadaşların içinde bulunduğu otomobil, kamyonla çarpıştı. Feci kazada 3 genç hayatını kaybetti.

İzmir'in Menderes ilçesinde doğum günü eğlencesinden dönen arkadaşların içinde bulunduğu otomobil, kamyonla çarpıştı. Feci kazada 3 genç hayatını kaybetti. Kaza, gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Seferihisar Kuşadası yolu üzerinde Gümüldür Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, 35 GA 6176 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp takla atarak, karşı yönden gelen A.S. yönetimindeki 09 EV 656 plakalı kamyonla çarpıştı. Otomobilde bulunan Hakan Yılmaz (19), Özcan Ermiş (19) ve Dursun Yılmazer olay yerinde hayatını kaybederken, gözaltına alınan kamyon şoförü A.S. ise ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Doğum günü eğlencesinden döndükleri öğrenilen ve dönüş yolunda can veren gençlerden Yılmaz ve Ermiş'in Şubat ayında askere gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...