Galatsaray'ı reddetti şimdi bakın nereye gidiyor

Galatsaray'ı reddetti şimdi bakın nereye gidiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, Fatih Terim sonrası yaptıkları teklif reddettiğini açıkladığı Giovanni Trapattoni'ye Lazio'nun talip olduğu belirtildi.

Galatasaray'da teknik direktörlük için Roberto Mancini'den önce gündeme geldiği başkan Ünal Aysal tarafından da açıklanan Giovanni Trapattoni'nin Serie A'da çalkantılı günler geçiren Lazio'nun başına geçebileceği belirtildi. Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri arasında yer alan Lazio'da, son dönemde alınan kötü sonuçlar sonrası Vladimir Petkovic'in koltuğu sallanırken, İtalyan ekibinin yönetiminin Boşnak asıllı hocanın yerine tecrübeli bir ismi göreve getirmek istediği vurgulandı. Bu anlamda çalışmalar sürdüren Lazio'da göreve getirilmek istenen bir numaralı ismin de 74 yaşındaki İtalyan antrenör Giovanni Trapattoni olduğu kaydedildi.Trapattoni, Fatih Terim'in ayrılığı sonrasında Galatasaray'ın da gündemine gelmiş, ancak sarı-kırmızılıların teklifini reddetmişti. İtalya Serie A'da 11 puanla 9. sırada yer alan Lazio'nun teknik direktörlüğü için diğer adayların ise, Mihajlovic, Reja ve Di Matteo olduğu ifade edildi.(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...