Euroleague'de 2. haftanın ardından

/ Kaynak: DHA
Euroleague'de 2. haftanın ardından

SPOR Haberleri  / DHA

Euroleague'de temsilcilerimizden Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker ikide iki yaparken, Galatasaray Liv Hospital ilk yenilgisini aldı.

Euroleague'de 2. hafta maçları tamamlanırken temsilcilerimizden Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker ikide iki yaparken, Galatasaray Liv Hospital ilk yenilgisini aldı. nbsp;24 Ekim Perşembe günü sahasında son iki sezonun Euroleague şampiyonu Olympiakos'u ağırlayan Galatasaray Liv Hospital, sahadan 67-78'lik mağlubiyetle ayrıldı. Maçın ilk yarısını da 30-42 geride kapatan temsilcimizde Nate Jawai'nin 22 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. nbsp;25 Ekim Cuma günü ise Fenerbahçe Ülker, güçlü rakibi Barcelona'yı İstanbul'da 75-70 yenmeyi başardı. Son çeyrekte farkı bir ara 15 sayıya kadar çıkaran temsilcimiz, maçın son dakikasında Barcelona'nın geri gelmesine izin verdiyse de, evinde önemli bir galibiyete imza atmasını bildi. Sarı - lacivertliler'de Linas Kleiza 22 sayı, 4 ribaundluk performansıyla önemli katkı sağladı. nbsp;Cuma günü oynanan diğer bir karşılaşmada Strasbourg'a konuk olan Anadolu Efes, evine 76-66'lık galibiyetle döndü. Karşılaşmayı ilk çeyreğin ortasından itibaren önde götüren Anadolu Efes'te ön plana çıkan oyuncu, 20 sayı, 6 ribaund ve 5 top çalma üreten Scotty Hopson oldu.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...