Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Kahraman İkili'ye ses veren Murat Boz Şanlıurfa'da

'Kahraman İkili'ye ses veren Murat Boz Şanlıurfa'da

MAGAZİN Haberleri

Animasyon filmi 'Kahraman İkili'ye ses veren şarkıcı Murat Boz, filmin galası için Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'de hayranlarıyla buluştu.

Kahraman İkili'ye ses veren sanatçı Murat Boz, film galasından önce hiç sinemaya gitmemiş olan çocuklara imza ve oyuncak dağıttı. Burada açıklama yapan Boz, küçük bir kız çocuğunun kendisine mail atmasından dolayı Şanlıurfa'ya geldiğini ifade ederek, "Şanlıurfa'nın benim için yeri her zaman farklıdır. Şanlıurfa çok sevdiğim bir şehirdir. Şanlıurfa'dan küçük bir kız çocuğu bana bir mail attı. Ve ben de bu mail karşısında çok duygulanarak, bir şeyler yapma gereği duydum. Sinema Genel Müdürlüğümüz ile Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla daha önce sinema filmi izleme imkanı bulamayan çocuklarımızla bir araya geldik. Onlarla birlikte 'Kahraman İkili' filmini izleyeceğiz" dedi. Herkesin mutlaka Şanlıurfa'ya gelmesini isteyen Murat Boz, "Balıklıgöl'e gittik. Tarihin sıfır noktası olarak adlandırılan Göbekli Tepe'yi gezdik. Buralar çok güzel yerler. Hem tarih açısından hem de yemekleri açısından önemli bir konumda. Herkesin buraları gelip görmesini istiyorum" diye konuştu. Gösterimin ardından Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Cinemaximum Sinema Salonu çıkışında Murat Boz'u gören yüzlerce hayranı izdihama neden oldu. Seslerini duyurmak için çığlıklar atan ve ünlü şarkıcı Murat Boz'a dokunabilmek için birbirleriyle yarışan hayranları arasında kısa süreli arbede yaşandı. Ünlü şarkıcı Murat Boz korumaları eşliğinde Piazza'dan ayrıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...