Kılıçdaroğlu, Sarıgül ve partisini CHP'ye davet etti

Kılıçdaroğlu, Sarıgül ve partisini CHP'ye davet etti

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu, Şişli Belediye Başkanı Sarıgül'ü ve TDH'yi CHP'ye katılmaya çağırdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ve Türkiye Değişim Hareketi'ni (TDH) partisine davet etti. Kadın Girişimciler Derneği'nde konuşan ve bölünme lükslerinin olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, "Biz aynı zamanda bölünme lüksü olmayan bir siyasal anlayışı temsil ediyoruz. Eğer çağdaş uygarlığı istiyorsak a partisi b partisi, a hareketi b hareketi bunların dışına çıkmalıyız. Türkiye Değişim Hareketi, hepsini CHP'ye davet ediyorum. Ayrışma lüksümüz yok. Ülkenin bu kadar sorunları var biz ayrışıyoruz. Herkes öyle bir noktaya geldiki can derdinde biz ayrışıyoruz. O öyle olsun bu böyle olsun" dedi.

Sarıgül'ün de saygı duyduğu bir siyasetçi olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Elbetteki ben ayrışmaya tahammülümüz yok derken onun için de söylüyorum. TDH'yi onun için söylüyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...