Arsene Wenger, 'Ferguson tekrar dönebilir'

Arsene Wenger, 'Ferguson tekrar dönebilir'

SPOR Haberleri

Arsenal'in teknik direktörü Wenger, Mancshester United'ın eski teknik direktörü Alex Ferguson'un teknik direktörlüğe tekrar dönmesini beklediğini söyledi.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Manchester United 'ta geçirdiği 27 yılın ardından geçen sezon sonu emeklilik kararı alan Alex Ferguson 'un teknik direktörlük kariyerine geri dönebileceğine inandığını söyledi. İngiliz basınına konuşan Wenger, onlarca yıl futbolla bağımlı yaşamanın ardından bu durumdan çıkmanın zorluğuna dikkati çekerek, "Biri ilacı 30 yıl alıyorsunuz, sonra bir anda kullanmayı kesiyorsunuz. Ondan asla tamamen kurtulamazsınız" değerlendirmesinde bulundu. Ferguson'un tekrar teknik direktörlük yapmasının kendisi için sürpriz sayılmayacağını vurgulayan Fransız teknik adam, "6 ay sonra bu konu hakkında daha çok bilgiye sahip olacağız" şeklinde konuştu. Wenger, 'Sir' lakaplı Alex Ferguson'un Manchester United'ın yanı sıra İngiliz Milli Takımı'nın da başına geçebileceğini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...