Mustafa Sarıgül'den önemli açıklamalar

/ Kaynak: İHA
Mustafa Sarıgül'den önemli açıklamalar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile ilgili soruları cevapsız bıraktı.

"Her görülen bilgiye inanılmaması gerekiyor. Seçimler yaklaştıkça olmadık bilgiler piyasaya sürülüyor" dedi. nbsp;Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Avrasya'nın en büyük bilişim, teknoloji ve iletişim platformu Cebit Bilişim Fuarı'nı ziyaret etti. Başkan Sarıgül, Şişli Belediyesi standında kısa bir konuşma yaptı. Bilginin önemine değinen Mustafa Sarıgül, "Bir tuşa parmağınızla dokunduğunuz zaman bütün dünya ayağınızın altında, gözlerinizin dibinde. Ama önemli olan o gördüğünüz dünya nasıl olmalı. O tuşa dokunduğunuz zaman sizin önünüze gelen bilgiler, haktan yana mı, hukuktan yana mı, adalet duygusundan yana mı, bireyin hürriyetinden yana mı yoksa size gelen bilgiler bilgi karmaşasından yana mı? Size gelen bilgiler, güçlüden yana mı yazılmış bilgiler. Bütün mesele buna bakmak lazım. Hiçbir zaman güçlüyle beraber olmayın. Her zaman haklıyla beraber olun. Ve bütün dileğim önümdeki günlerde bugünlerde bilgi karmaşası çok fazla sunulacak" dedi. CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile ilgili sorularını yanıtsız bırakan Sarıgül, "Seçimler yaklaşıyor. Olmadık bilgiler piyasaya sürülecek. Sakın ha sakın her gördüğünüz bilgiye kim söylerse söylesin ilk etapta bir kontrol edin çünkü başkalarının adına bilgi verenlerde var. Başkalarının adına onlarınmış gibi haber gönderenler de var. Bunlara sakın bakmayın. Önce Allah'a sonra vicdanınıza inanın. O bilgileri ona göre kontrol edin" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...