Arsenal liderliği bırakmadı

Arsenal liderliği bırakmadı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'de haftaya lider olarak giren Arsenal, Crystal Palace deplasmanından 2-0'la ayrıldı ve liderliğini devam ettirdi.

Premier Lig 'de lider Arsenal, Crystal Palace 'a konuk oldu. Maçın ilk bölümünden itibaren üstün bir oyun sergileyen konuk takım, buna rağmen istediği pozisyonları bulamadı. Mücadelenin ilk devresi golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarının hemen başında ise Arsenal golü geldi. Sonradan oyuna giren Serge Gnabry'nin düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı, Mikel Arteta gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra rahatlayan Arsenal olurken, golün sahibi Mikel Arteta kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Gole giden Chamakh'ı düşüren Arteta, direkt olarak kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 10 kişi kalmasına rağmen üstün oyunu sürdüren Arsenal, 88'de farkı ikiye çıkardı. Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Arsenal, bu zorlu deplasmandan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve 22 puana çıkarak liderliğini sürdürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...