Ali Şen'den Mehmet Ali Aydınlar'a büyük destek

Ali Şen'den Mehmet Ali Aydınlar'a büyük destek

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen sarı-lacivertli kulübün başkanlık seçiminde Mehmet Ali Aydınlar'ı destekleyeceğini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü 'nün eski başkanlarından Ali Şen, 2-3 Kasım'da gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurulda Mehmet Ali Aydınlar 'ı desteklediğini belirterek, "Oyumu Mehmet Ali Aydınlar'a vereceğimi belirtiyorum. Çünkü bende gizli saklı yok. Kimi desteklediğimi hep söyledim, ama diğer adaylara da Aziz Yıldırım 'a da başarılar diliyorum" dedi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Bodrum katıldığı bir etkinlikte gazetecilere açıklamalarda bulunan Şen, Fenerbahçe'de kongre yapılacağını hatırlattı. Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'de seçim kararı alındığı zaman "Beni beğenmeyenler, beni tenkit edenler varsa gelsinler karşıma çıksınlar, işte sandık burada" ifadelerini kullandığını ifade eden Şen, şunları söyledi:
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
"Yıldırım (işte sandık burada) dedi doğru söyledi. Adaylarımız çıktı, Fenerbahçe'ye yakışan ciddiyette, Fenerbahçe'ye yakışan bir olgunlukta geçireceğimizden hiç kuşkum yok. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük kulüplerimizin kongreleri diğer kulüplere örnek olmalıdır. Her zaman da öyle olmuştur. Adaylar yarışıyor, programlarını anlatıyorlar, fikirlerini anlatıyorlar. Genel kurul üyelerimiz hangisinin fikirlerine daha fazla inanıyorsa oylarını o istikamete kullanacaklar."

Şen, oyunu Mehmet Ali Aydınlar'dan yana kullanacağını da belirterek, "Oyumu Mehmet Ali Aydınlar'a vereceğimi belirtiyorum. Çünkü bende gizli saklı yok. Kimi desteklediğimi hep söyledim. Ama diğer adaylara da Aziz Yıldırım'a da başarılar diliyorum. Mühim olan kulübü daha üst noktalara çıkartmaktır" dedi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Aziz Yıldırım'ın 15 yıldır görevde olduğunu ve kongreden evvel bir program yapmasına gerek olmadığını belirten Şen, "Mehmet Ali Aydınlar ile yönetimde beraber çalıştık. Kendisi çok büyük bir Fenerbahçeli'dir, çok iyi bir insandır. Mehmet Ali Aydınlar Türk sporuna çok büyük hizmetler yaptı. Mehmet Ali Aydınlar'ı yakında tanıyorum. Fenerbahçe Kulübüne başkan olursa çok büyük hizmetler de bulunacağını biliyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...