Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu

Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Kayserispor deplasmanına gideceği kadro belli oldu.

Ligde bu hafta Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'ınkamp kadrosu belli oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kayserispor deplasmanına Nordin Amrabat ve Albert Riera'yı götürmedi. Sakatlıkları bulunan Hakan Balta ve Gökhan Zan da kadroda yer almadı.

Kayserispor karşısında 6 yabancı oynatmak zorunda olan Mancini, Akhisar deplasmanında olduğu gibi Kayseri deplasmanına da 8 yabancısını birden götürdü. nbsp; Kayserispor karşısında Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder ve Drogba'yı kesin olarak kullanacak olan Mancini'nin 6. yabancısının Eboue mi yoksa Bruma mı olacağı şimdiden büyük bir merak konusu.

İŞTE O KADRO:

Fernando Muslera, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Semih Kaya, Aurelien Chedjou, Dany Nounkeu, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Engin Baytar, Selçuk İnan, Armindo Bruma, Aydın Yılmaz, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...