Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Slaven Bilic, 'Sezonun en iyi maçıydı'

Slaven Bilic, 'Sezonun en iyi maçıydı'

SPOR Haberleri

Akhisar Belediye ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 'Sezonun en iyi maçıydı. Futbol işte bu yüzden seviliyor' diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Akhisar Belediye ile 3-3 berabere kaldıkları mücadele sonrasında önemli açıklamalar yaptı.

İşte Bilic'in sözleri...

"Bugün belirli bölümlerde iyi işler çıkardık, belirli bölümlerde hatalar yaptık. İzlenmesi keyifli bir maçtı. Sezonun en iyi maçıydı. Bunu böyle hatırlayacağız. Sadece atılan goller değil, oyuncuların ortaya koyduğu mücadele de bunu böyle yaptı. Futbol işte bu yüzden seviliyor. "

'BU BİR KAZANÇTIR'

"3-1'den sonra 3-3 e getirdiğinizde bunu kazanç olarak görmelisiniz. Kendi evinde güçlü bir rakip. Şunu da belirtmekte fayda var, 2. yarıda kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve bunu da bir kazanç olarak görüyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...