Akhisarlı futbolcudan hakeme büyük övgü

Akhisarlı futbolcudan hakeme büyük övgü

SPOR Haberleri

Beşiktaş ile 3-3 berabere kalan Akhisar Belediyespor'da Kenan Özer, maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu için 'Adam gibi adam' benzetmesi yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile kendi sahasında 3-3 berabere kalan Akhisar Belediyespor 'da Bilal Kısa, Uğur Demirok ve Kenan Özer, karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Futbol olarak son yılların en iyi futbolunun oynandığını ifade eden ve Akhisar Belediyespor'un üçüncü golünü atan Bilal Kısa, "Son yılların belki de en iyi mücadelesi, en iyi futbolunun oynandığını söyleyebilirim. Herkes çok güzel, zevkli bir maç izledi. Geriye düştük, müthiş bir geri dönüş yaptık. İkinci yarıda beraberlik geldi. İkinci yarı Beşiktaş baskılı oynadı. Bu futboluma devam etmek istiyorum. Takım olarak iyi oynuyoruz. Bu da bireysel performansıma yansıyor. Genç oyuncularımızda var ve onlar içinde iyi bir tecrübe oluyor. İnşallah bu performansımız devam eder" ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyespor'un savunmadaki isimlerinden Uğur Demirok ise 3-1'den sonra yedikleri gollerden dolayı üzüntülü olduğunu ifade ederek, "Böyle bir skorun ortaya çıkmasının nedenini bilmiyorum ama açık oynadık. Büyük takımlara karşı genelde açık oynanmaz ama biz kendi oyunumuzu oynadık. İlk yarı 3-1 içeri girseydik daha farklı olurdu. İki taraf içinde git gelli bir maç oldu. İyi oynadığımızı düşünüyorum ama 3-1'den sonra 3-3'e gelmemesi lazımdı" dedi.

"ADAM GİBİ ADAM!"

Son olarak konuşan Kenan Özer ise iki takımın da beraberliği hak ettiğini dile getirerek maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'na "Adam gibi adam" benzetmesi yaparak, "Ne üzüldüm ne sevindim. Biraz burukluk var açıkçası ama sonuçta Beşiktaş'a karşı oynuyorsunuz. İki takım da beraberliği hak etti. Adam gibi adam bir hakem vardı bugün sahada bunu da ayrıca belirtmek istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...