Türk Yıldızları yarın bir ilki gerçekleştirecek

Türk Yıldızları yarın bir ilki gerçekleştirecek

GÜNDEM Haberleri

Filo Komutanı Yarbay Zeki Koltukoğlu, Türk Yıldızları Akrobasi Timi'nin 22 yıllık tarihinde ilk defa Ankara dışında bir yerde gösteri yapacağını belirtti.

Türk Yıldızları Filo Komutanı Yarbay Zeki Koltukoğlu, Türk Yıldızları Akrobasi Timi'nin 22 yıllık tarihinde ilk defa 29Ekim'de Ankara dışında bir yerde gösteri yapacağını belirterek, "Antalya halkıyla beraber 29 Ekim'i kutlayacağız, özel bir gösteri olacak" dedi.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında gösteri yapmak için Antalya'ya gelen Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi (Türk Yıldızları) Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çocuk polikiliniğinde yatan hastaları ziyaret etti.
Antalya İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin, Antalya Kamu Hastaneler Birliği Tibbi Hizmetler Daire Başkanı Dr. Cenk Ateş'in de eşilk ettiği ziyarette, Türk Yıldızları Filo Komutanı Yarbay Zeki Koltukoğlu ve timde yer alan Binbaşı Şenol Çetin, Yüzbaşı Kemal Koyunluoğlu, Yüzbaşı Onur Adalı, Üsteğmen Gökham Esen ve Başçavuş Erdal Beytekin hasta çocuklarla sohbet ederek "Türk Yıldızları" şapkası hediye etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Koltukoğlu, gösteri için gittikleri her yerde okul ve hastanelerdeki çocukları ziyaret ettiklerini söyledi. Türkiye'nin geleceği olan çocuklara önem verdiklerini ifade eden Koltukoğlu, "Türk askeri, pilotu dünyanın en iyisi olabiliyorsa, çocukların da kendilerinin en iyi olabileceklerinin bilmelerini istiyoruz. Çocukların, havadaki hareketlerimizi görerek ilerde 'ben de bunu yapabilir miyim?' demelerini sağlamak ve özgüvenlerini artırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Koltukoğlu, bugün pilotların Antalya'da çevreyi tanıma ve emniyet tedbirleri için ön hazırlık uçuşları yaptığını, pazartesi günü de son provalarını gerçekleştireceklerini belirterek, "Türk Yıldızları 22 yıllık tarihinde ilk defa 29 Ekim'de Ankara dışında Antalya'da gösteri yapacak. Özel bir gösteri olacak. Havanın güzel olması da bizi motive ediyor. Antalya halkıyla beraber 29 Ekimi kutlayacağız" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...