Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mobil cihazlar için en yüksek çözünürlüklü ekran duyuruldu

Mobil cihazlar için en yüksek çözünürlüklü ekran duyuruldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Japan Display, mobil cihazlar için 5.4-inç boyutunda ve 2.560 x 1.440p çözünürlüklü yeni nesil LCD ekranı resmen duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde 12.1-inç boyutunda 4K çözünürlüklü bir tablet duyurusu gerçekleştiren Japan Display, mobil cihazlarda yer verilmek üzere tasarlanan 5.4-inç boyutunda ve 2.560 x 1.440p çözünürlüklü yeni nesil LCD ekranı resmen duyurdu. Geçtiğimiz yıl HTC Butterfly modeli ile Full HD ekran seviyesine geçiş yapan mobil dünyasının 2014 yılından itibaren WQHD (2.560 x 1.440p) seviyesine geçiş yapması bekleniyor. 1500:1 kontrast oranı, 160 derecelik görüş açısı ile büyük takdir toplayan ekran, 5.4-inç büyüklüğünde ve inç başına 543 ppi gibi inanılmaz bir rakama sunuyor. Japan Display ve Sony arasındaki ortaklık dikkate alındığında sadece 1.12mm çerçeve kalınlığına sahip olduğu bildirilen ekranın ilk olarak Sony akıllı telefonlarda yer alması şaşırtıcı olmayacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...