'Varşova'yı unutun hedef Kasımpaşa'

'Varşova'yı unutun hedef Kasımpaşa'

SPOR Haberleri

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, oyuncularına Legia Varşova zaferini unutmaları gerektiğini ve Kasımpaşa'ya odaklanmalarını söyledi.

Trabzonspor, 2-0'lık Legia Varşova galibiyetinin ardından yarın Kasımpaşa ile oynayacağı maça kilitlendi. Teknik direktör Mustafa Akçay, talebeleriyle yaptığı görüşmede, Legia maçını unutmaları ve Kasımpaşa mücadelesine odaklanmaları gerektiğini söyledi. Akçay, "Avrupa'daki başarımızı, ligde alacağımız galibiyetle taçlandırmalıyız" diye konuştu. Bu arada bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Kasımpaşa engelini kayıpsız aşacaklarına inandıklarını belirterek, "Zorlu bir deplasmana çıkıyoruz. Oyuncularımız sahadan galibiyetle ayrılmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar" dedi. nbsp;
ÖZCAN'A SAYGI...
Trabzonspor'un Kaptanı Onur Kıvrak, Legia Varşova maçında neden orta sahada sevindiklerine açıklık getirdi. Başarılı kaleci, "Taraftarımıza vefa duygumuzu ifade etmek ve Kadir Özcan hocamıza olan saygımızın önüne geçmemesi için sevincimizi uzaktan, orta sahadan paylaştık. Köklerine hak ettiği saygıyı duymayan yapılar ayakta kalamaz" dedi.
GİRAY GÖREVE
Mustafa Akçay'ın, Mustafa Yumlu'nun cezası nedeniyle savunmada Bamba'nın yanında Giray Kaçar'a görev vereceği öğrenildi. Başarılı hocanın ikinci alternatif ise Legia Varşova maçında savunmanın solunda görev verdiği Aykut Demir. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...