Sierra'nın ailesi eşyalarını istiyor

Sierra'nın ailesi eşyalarını istiyor

DÜNYA Haberleri

İstanbul2da öldürülen Sarai Sierra'nın annesi, kızının öldürüldüğü sırada üzerinde bulunan eşyaları istiyor.

İstanbul'da vahşice öldürülen ABD'li Sarai Sierra'nın annesi Betzaida Jimenez, kızının öldürüldüğü sırada üzerinde bulunan eşyaları istiyor. Sierra'nın ailesinin avukatı Ceren Şarman, Sierra'nın sıkça kullanılan fotoğrafındaki kahverengi ceket için Jimenez'in "Kızımın en sevdiği kıyafet" dediğini ve iadesini istediğini söylüyor. Sarai Sierra'nın (25) annesi Betzaida Jimenez ile sıklıkla görüşen avukat Ceren Şarman, ailenin yaşadıklarını Milliyet'le paylaştı. "Sierra'nın annesiyle haftada birkaç kez mail yoluyla görüşüyoruz. 9 Kasım Sarai Sierra'nın doğum günü. 12 Kasım'da ise kız kardeşi Christina doğum yapacak. Sarai'nin ablası ölüm haberini aldığından bu yana onun fotoğraflarına bile bakamıyor" diyen Şarman, "Bebek kız olsaydı ilk adını Sarai koyacaklarını söylemişlerdi. Ancak bebek erkek olacakmış. Şu an aile bebeğin doğumuna yoğunlaşmış durumda, yani yaşadıkları büyük acıyı bebeğin gelişiyle biraz olsun dindirmeye çalışacaklar. Aile Sarai'nin meşhur fotoğrafındaki ceketin akıbetini merak ediyor. Annesi o ceketin Sarai'nin en sevdiği ceket olduğunu söylüyor ve eğer kaybolmadıysa geri almayı çok istiyorlar" dedi.
'Çocuklar hâlâ kabullenemedi'
Avukat Şarman, Sarai ile eşi Steven'ın 27 Eylül'de evlilik yıldönümü olduğunu, ailenin bu tarihte mezarlık ziyareti yaptığını da anlatarak, "17. evlilik yıldönümlerinde Steven, eşinin mezarını ziyaret etmiş. Çok üzücü bir gün olmuş. Sarai'nin çocukları Sion ve Silas ise hâlâ annelerinin ölümünü kabullenemedi." diye konuştu. Aile cephesinden bunlar yaşanırken Eylül ayındaki ilk duruşmadan sonra savcılığa gönderilen bir ihbar mektubunda Sierra'nın ajan olduğu iddia edilmişti.
Avukat Şarman, "Bu ihbar mektubu ilk duruşmadan sonra savcılığa faks ile gönderilmiş. Gerçek dışı iddialarla dolu ve ciddiyetten uzak. Mektubu yazan kişi kimliğini açıklamayıp altına sadece Sivas yazmıştır. Bu kişinin kimliğinin merakla bekliyoruz. Çünkü kendisine tazminat davası açılacaktır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...