Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu'ndan Sarıgüle, 'Ayrışma lüksümüz yok'

Kılıçdaroğlu'ndan Sarıgüle, 'Ayrışma lüksümüz yok'

GÜNDEM Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu, 'Herkes öyle bir noktaya geldi ki can çekişiyor, biz ayrışıyoruz. Ayrışma lüksümüz yok. Bir araya gelmek zorundayız' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, liderliğini Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yaptığı Türkiye Değişim Hareketi'ne çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu "Biz bölünme lüksü olmayan siyasal anlayışı temsil ediyoruz. Türkiye Değişim Hareketi'ni (TDH) CHP'ye davet ediyorum. Ülkenin bu kadar sorunu var ve biz ayrışıyoruz. Herkes öyle bir noktaya geldi ki can çekişiyor biz ayrışıyoruz. Ayrışma lüksümüz yok. Bir araya gelmek zorundayız" dedi. Kılıçdaroğlu, gazetelerde yer alan "Saldırıya uğramışsa Fidan'a sahip çıkarız" açıklamalarının hatırlatılması üzerine, "Hiçbir zaman saldırı yapılırsa sahip çıkarız diye bir düşüncem olmadı. Fidan'a ciddi suçlamalar var" dedi. Öte yandan hafta içi ABD Büyükelçisi Frank Ricciardone ile baş başa görüşen Kılıçdaroğlu'nun, ABD Kongresi'nden gelen davet üzerine Kasım sonunda üç günlüğüne Washington'a gideceği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...