Bilic kulübede, Oğuzhan sahada

Bilic kulübede, Oğuzhan sahada

SPOR Haberleri

3 maçlık cezasını tamamlayan Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Akhisar Belediyespor karşısında takımının başında sahaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi.Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen mücadele 3-3'lük eşitlikle sona erdi.Beşiktaş'ta 3 maçlık cezasını tamamlayan teknik direktör Slaven Bilic, Akhisar Belediyespor karşısında takımının başında sahaya çıktı. Siyah beyazlı ekipte Çaykur Rizespor maçından farklı olarak sakatlığı bulunan Necip Uysal'ın yerine iyileşen Oğuzhan Özyakup ilk 11'de kendisine şans buldu.Kocaelispor ile geçen hafta içinde oynanan A2 maçında forma giyen genç futbolcu, Süper Lig'de en son 15 Eylül'de oynanan 4. hafta maçında Bursaspor'a karşı forma giymişti.Zaman daraldıkça puan kaybına daha çok yaklaşam Beşiktaş'ta Bilic, ilk oyuncu değişikliğini 72. dakikada gerçekleştirdi. Olcay'ın yerine Kerim Frei oyuna dahil olurken 74. dakikada Oğuzhan'ın yerine Atiba Hutchinson girdi. 83. dakikada ise Almeida'nın yerine Mustafa Pektemek oyuna dahil oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...