Zaferin adı Barcelona, Real 'Mesut Özil'i mumla aradı

Zaferin adı Barcelona, Real 'Mesut Özil'i mumla aradı

SPOR Haberleri

Barcelona, Neymar ve Alexis'in golleriyle Real Madrid'i devirerek liderliğini sağlamlaştırdı. Jese'nin son andaki golü Real'e teselli oldu.

Dünyanın nefesini tutarak beklediği El Clasico'da zafer Barcelona'nın oldu. Real Madrid'i üstün bir oyunla 2-1 mağlup eden Katalan devi, bu kritik galibiyetle liderliğini de korumuş oldu. İki takım da 4-3-3 sistemiyle sahaya çıktı ama ofansif dizilişin hakkını veren taraf Barcelona oldu. Ancelotti'nin uzun toplarla Bale ve Ronaldo'yu defansın arkasına kaçırmaktan ibaret taktiği tehlike oluşturamadı. Rakibini kendi yarı sahasına hapsetmekte zorlanmayan Barça'nın golü de fazla gecikmedi. Iniesta'nın 19. dakikada taşıdığı topla ceza sahası içinde buluşan Neymar, usta bir vuruşla topu iğne deliğinden geçirerek fileleri havalandırdı: 1-0. Brezilyalı yıldızın ilk defa El Clasico tecrübesi yaşamasına rağmen soğukkanlı bir şekilde yaptığı vuruş alkışlanacak türdendi. Bu golden 2 dakika sonra Messi'nin, Burak Yılmazvari şekilde değerlendiremediği pozisyon Camp Nou nbsp;tribünlerinde şaşkınlık uyandırdı. Ancelotti oyuna müdahale etmeyi 60. dakikada akıl etti. Bu bölüme kadar Mourinho'nun taktik dehasını ve Mesut Özil'in oyun zekasını mumla arayan Real Madrid, oyuncu değişiklikleriyle kendine geldi. 90 milyon milyon euroluk 'görünmez adam' Bale'in yerine oyuna giren Benzema'nın ceza yayından çivi gibi çaktığı top direkte patladı. nbsp;Barça'nın yeni hocası Tata tehlikeyi farketti. Yorulan Fabregas'ın yerine sahaya sürdüğü Alexis, çabukluğu ve enerjisiyle Real'in gardını düşürdü. Şilili yıldız, unutulmayacak bir aşırtma golüyle skoru 2-0'a getirdi. 'Maç bitti' derken Di Maria'nın yerine giren Jese'nin golü ise Real Madrid'in şeref sayısı oldu. nbsp;MURAD TAMER TÜRKİYE GAZETESİ

nbsp;Zaferin adı Barcelona, Real 'Mesut Özil'i mumla aradı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...