Mehmet Ali Aydınlar, 'Bu yolun dönüşü yok'

Mehmet Ali Aydınlar, 'Bu yolun dönüşü yok'

SPOR Haberleri

Vefa Küçük ve Nihat Özdemir örneklerini veren Fenerbahçe başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar, 'Korkunun ecele faydası yok' dedi.

Fenerbahçe'nin başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar, genel kurul öncesi ortaya atılan iddiayı değerlendirdi. Ali Şen'in başkanlık yaptığı bir dönemin ibra edilmediği ve kendisinin de o yönetimde yer aldığı için tüzük gereği aday olamayacağı iddiaları üzerine açıklamada bulunan Aydınlar, böyle bir şeyin söz konusu dahi edilemeyeceğini belirtti. Aydınlar, "Ortaya atılan iddia, rekabet kültüründen ve çok seslilikten uzak bir kurum hayali ile bugüne kadar gelen zihniyetin, seçimler öncesinde yapmış olduğu ve şahsımı seçim sırasında zor durumda bırakmaya dönük girişimlerden sadece biridir. Buradan uyarmak isterim ki, hiçbir irade, değişim arzusu ile kongreye odaklanmış olan F.Bahçe kongre üyelerinin taleplerine set çekemez. Özetle korkunun ecele faydası yoktur" diyerek, Aziz Yıldırım'a yüklendi. "Şen yönetiminin faaliyetleri ibra edilmiştir" vurgusunda bulunan Aydınlar, "Ferruh Manav tarafından ibra edilmediği iddia edilen son Ali Şen yönetiminin faaliyetleri genel kurul tarafından ibra edilmiştir. Şayet bu ibra işlemi yargı kararıyla iptal edilmiş ise, mahkeme kararı doğrultusunda konunun yeniden genel kurul gündemine alınıp bu karar doğrultusunda yapılacak yasal işlemler ve müeyyideleri konusunda genel kuruldan yeni bir karar alınması gerekir" ifadesini kullandı. Vefa Küçük ve Nihat Özdemir'e dikkat çeken Aydınlar, "1998 yılında Ali Şen başkanlığı bıraktıktan sonra onun yönetiminde yer alan Vefa Küçük 1998 ve 2000 yıllarında başkanlığa aday olmuş ve halen de F.Bahçe Sportif AŞ'de yönetim kurulu üyesidir. Aynı şekilde Nihat Özdemir yıllarca Aziz Yıldırım yönetimlerinde başkan vekilliği yapmıştır" sözleriyle bahse mevzu iddianın gerçek dışı olduğunu dile getirdi. Öte yandan seçimde şansını arttırabilmek için tüm şartları zorlamaya kararlı olan Aydınlar'ın muhalefeti tek liste halinde kendi saflarında toplamak için temaslarda bulunduğu öğrenilirken, son kongrelerde oy kullanmayan üyelerle de birebir görüşme yaparak sandık başına davet ettiği, hatta şehir dışında yaşayan üyelerin ulaşım masraflarını karşılayacağı öne sürüldü.M.EMİN?ULUÇ - TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...