Ünal Aysal, 'Galatasaray en iyi üçüncü markadır'

Ünal Aysal, 'Galatasaray en iyi üçüncü markadır'

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, 'Galatasaray markası, Atatürk'ten sonra İstanbul kadar önemli bir üçüncü marka olarak dünyada kabul görmüştür' dedi.

Galatasaray Kulübü'nün 108. Kuruluş yıldönümü etkinliklerine dün devam edildi. Lisede gerçekleştirilen törende Başkan Ünal Aysal, "G.Saray nbsp;artık gerçek anlamda kabullenilmiş önemli nbsp;bir değerdir. Galatasaray markası, Atatürk'ten sonra İstanbul kadar önemli bir üçüncü marka olarak nbsp;dünyada kabul görmüştür" dedi. Galatasaray Kulübü'nün 108. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde açıklamalarda bulunan Başkan Ünal Aysal, "Galatasaray'ı artık dünya kabulleniyor" dedi. nbsp;Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda bu sabah yapılan 108. Kuruluş yıl dönümü etkinliklerine, sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal'ın yanı sıra, Galatasaray Sportif A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, divan ve yönetim kurulu üyeleri ve genç sporcularda katıldı. Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal, gönül birliği ile başarılarla dolu yıllar geçirdiklerini vurgulayarak, "Bugün Galatasaray'ımızın 108. yılını kutluyoruz. Bütün dünyada artık Galatasaray kabullenilmiş bir marka oldu. Bugün kütüğümüze yeni bir plaket daha çakıp tarihimize not düşeceğiz" diye konuştu. Galatasaray Kulübü'nün en eski üyesi Mükerrem Taşçıoğlu'nun yıl kütüğüne plaket çakmasının ardından, 25 ve 50 yıllık Divan Kurulu üyelerine çeşitli berat ve madalyaları verildi.Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'ndaki törenin ardından Ünal Aysal ve beraberindeki kulüp yöneticileri, geleneksel olarak pişirilen pilavı yedikten sonra Galatasaray Lisesi'nden ayrıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...