Atletico Madrid Real Betis maçını şifresiz yayınlayacak kanallar

Atletico Madrid Real Betis maçını şifresiz yayınlayacak kanallar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Atletico Madrid-Real Betis maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak

Atletico Madrid-Real Betis maçı, bu akşam Atletico Madrid'nın sahasıda oynanacak. La Liga'nın 10. haftasına denk gelen maç öncesinde her iki takımın nbsp;yıldız futbolcuları Arda Turan, yine ön plana çıkan isim oldu. Ligde Atletico Madrid 24 puanla ikinci, Real Betis ise 8 puanla 18. sırada nbsp;bulunuyor. Karşılaşma, TSİ 22.00'da başlayacak olan maç d-smart ekranlarında yayınlanacak. nbsp;27 Ekim bugün 22.00'de nbsp;başlayacak Atletico Madrid Real Betis nbsp;maçı şifresiz olarak İdman TV'den izleyebilirsiniz. Türk futbolseverler için ise Atletico Madrid Real Betis maçı nbsp;D-SMART'tan şifreli olarak nbsp;yayınlanacak. SMART Spor dışında Atletico Madrid Real Betis maçını şifresiz canlı olarak uydudan yayınlayacak. İşte o kanallar;
Atletico Madrid Real Betis maçını canlı yayında izleyebileceğiniz kanalların listesi aşağıdadır. Atletico Madrid Real Betis maçı 27.10.2013 Saat 22:00 de başlıyor. Atletico Madrid Real Betis maçı canlı yayın listesi aşağıdadır. C+ Sport (Poland) , Sky Sports 1 (uk) , Sport 1 (Hun) , SportKlub (Srb) / HD , SportKlub (Slovenia) , SportKlub (Croatia) , Sport 1 (Cze/Svk) , Al Jazeera Sport +8 , Canal 9 (Den) , TRK Futbol (ukraine) , C More Fotball (nor) / HD , C More Sport (swe) , C More Sport (fin/swe) HD , Canal+ 1 (esp) HD , NTV Spor Smart / HD (D-Smart 76) , Sport TV Live / HD , Fox Sports Plus (italy) / HD , F+ (bulgaria)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...