Kortta, Serena-Li Na kapışması

Kortta, Serena-Li Na kapışması

SPOR Haberleri

Bayan tenisinin iki dev ismi Serena Williams ile Li Na bu akşam TEB BNP Paribas WTA Championship finalinde karşı karşıya gelecek

TEB BNP Paribas WTA Championship İstanbul'da dün oynanan yarı final maçlarıyla finalistler bellli oldu. Yarı finalin ilk maçında rahat bir oyun çıkararak 2011'in şampiyonu Çek Petra Kvitova'yı 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenen Çinli Li Na, ilk finalist oldu. Yarı finalin son maçı ise nefes kesti. Sırp raket Jelena Jankovic ile karşılaşan son şampiyon Serena Williams, nbsp;40 dakika süren ilk seti 6-4 kazandı. Serena'nın adeta yürür şekilde bir oyun çıkardığı ikinci seti ise Jankovic 6-2 kazandı. Son set ise unutulmayacak türdendi.. Oyunda 5-1 öne geçen Serena karşısında pest etmeyen Jelena, skoru 5-4'e getirdi. Son oyunda durumu eşitlemek için avantajı da yakalayan Jelena karşısında hızlı bir şekilde toparlanan Serena, üst üste aldığı 3 sayı ile seti 6-4, maçı da 2-1 kazanmayı başardı. Son şampiyon Serena Williams ile Li Na arasındaki final maçı bugün saat 17.00'Den itibaren TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...