Kaza yapan Belediye Başkanı'na kötü haber

/ Kaynak: İHA
Kaza yapan Belediye Başkanı'na kötü haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Muğla'da meydana gelen trafik kazasında, Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı'nın kullandığı araç aniden yola çıkan yaşlı bir çifte çarptı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı'nın kullandığı araç aniden yola çıkan yaşlı bir çifte çarptı. Kazada, 2 kişi hayatını kaybederken; Başkan Çaylı gözaltına alındı.Karaçulha Belediyesi'ne ait 48 FK 001 plakalı makam aracı ile Yayla Karaçulha'dan Fethiye'ye gelen Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Yayla Esenköy köyüne geldiği sırada karşıdan karşıya geçmek için yola aniden çıkan Mehmet Boyacı (71) ve eşi Rabia Boyacı (61)'ya çaptı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet ve Rabia Boyacı çiftinin hayatlarını kaybettiğini belirledi. Jandarma ve polis, olay yerinde başka bir kaza yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı. Kazada yaşamını yitiren Mehmet-Rabia Boyacı çiftinin cesetleri, otopsi için Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Acı haberi alınca kaza yerine koşan Boyacı çiftinin yakınları sinir krizi geçirdi. Kazaya karışan Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, jandarma tarafından gözaltına alındı. Başkan Çaylı, kısa bir süre önce AK Parti'den Seydikemer Belediye Başkan aday adaylığını açıklamıştı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...