Beşiktaş'ın akordu bozuk

Beşiktaş'ın akordu bozuk

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın gitarist hocası Bilic'in talebeleri Galatasaray maçıyla başlayan kötü gidişi bir türlü değiştiremiyor.

Çok zevkli bir maç vardı Manisa'da. Bu sezon evindeki bütün maçları kazanan ve Trabzonspor, Galatasaray gibi büyükleri de eli boş gönderen Akhisar Belediyespor'la Beşiktaş'ın karşılaşması tam 6 gole sahne oldu. Orta sahasını iki oyun kurucuyla oluşturan (Fernandes-Oğuzhan) Bilic'in takımı özellikle ilk 45'te defansif açıdan aksadı. Sivok'un yokluğunda görev alan Ersan-Escude uyumsuzluğu da adeta feryat edince Kartal öne geçmesine rağmen 13 dakikada üç golü kalesinde gördü. 17'deki Oğuzhan'ın milimetrik pasında Olcay Kartal'ı öne taşıdı: 0-1. Ahmet Cebe'nin sakatlanmasıyla ev sahibi hoca Hamza Hamzaoğlu Kenan'ı sürdü sahaya. Bu oyuncu ilk yarıda Beşiktaş'ın solunu felce uğrattı adeta. Onun getirdiği ataklarda goller ardı ardına sıralandı. 24. dakikada Güray'ın topunu önce göğüsleyen Bruno, Tolga'nın soluna astı meşin yuvarlağı: 1-1. 35'te Bilal'in şutunda Kartal'ın tandemi uyudu; topu önünde bulan Bruno bir defa daha ağları havalandırdı: 2-1. 37'deki Kenan'ın ortasında Ersan'ın çıkardığı top Bilal'in önünde kaldı; o da ustaca vurdu: 3-1. Moral olarak çöken Beşiktaş'ı Almeida'nın ofsayt kokan pozisyonda verdiği pasta Oğuzhan umutlandırdı: 3-2. nbsp;İkinci yarıya Beşiktaş baskılı girdi. Belli ki soyunma odasında fırça gelmişti. Gökhan-Olcay durmak bilmedi; iki bekten Motta sık sık hücuma destek vermeye başladı. Orta alan arı gibi çalışır oldu. 54'te de gol geldi. Fernandes'in ortasında Almeida usta işi bir kafa vuruşu yaptı: 3-3. Sonrasında adeta halı saha maçı vardı sahada. İki numaralı bölgeler pas geçilirken her iki takım aniden rakip on sekizde belirir oldu. Niasse-Almeida biraz dikkatli olsalar skora etki edecek işler yapabilirlerdi. 73'te Bilal patentli bir füze izledik; Tolga iyi yer tutmuştu. Son bölümlerde rakibini sahasına hapseden Beşiktaş'ın baskısından bir sonuç çıkmadı. 6 gollü karşılaşmada puanlar paylaşıldı. İlk dört maçını kayıpsız geçen Kartal son beş karşılaşmada tek galibiyet alabildi, 10 puan kaybetti.


nbsp;Beşiktaş'ın akordu bozuk
Tolga'nın kalesi Akhisar'da düştü nbsp;
Beşiktaş, Akhisar Belediyespor deplasmanında savunma hatalarıyla dikkat çekti. İlk 37 dakikada Tolga Zengin kalesinde 3 gol görürken, sezon başından bu yana Kara Kartal en kötü grafiğini çizmiş oldu. Siyah-beyazlılar yarıda kalan ve Galatasaray'ın 3-0 hükmen galibiyeti ile tescil olan derbi karşılaşması haricinde 90 dakika içinde en fazla iki gol yemişti.


BİLİC KÖTÜ GİDİŞİ DERBİ ve SONRASINA?BAĞLADI
AH O CEZALAR YOK MU!
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Galatasaray derbisi sonrasında aldığı cezayı Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla doldurmuştu. Hırvat Hoca'nın dün 3 maç aradan sonra Akhisar Belediyespor takımının başında sahaya çıkması siyah- beyazlı takımın galip gelmesine yetmedi. Cezalı olduğu maçlarda tribündeki stresiyle dikkat çeken Bilic dün de kenarda kaçan gollerle yerinde duramadı. Karşılaşma sonrası basın toplantısına katılan Bilic, "Bence sezonun en iyi maçıydı. 3-1'den sonra 3-3'ü yakalamak önemli bir iş. Evinde puan kaybetmeyen bir takıma karşı oynadık. 3-3'ten sonra kazanmaya yakın olan taraftık" derken, "Bazı bölümlerde çok iyi işler yaparken, bazı bölümlerde de hatalarımız vardı. Bu sonucu olumlu olarak görüyorum" sözlerini kullandı. Bilic kötü gidişi, "Her maçı kazanmanız neredeyse imkansız. 9 maçın birçok bölümünde kazanana yakın tarafdık. İniş çıkışlar olabilir ama iyi yolda olduğumuza inanıyorum. Ancak Galatasaray derbisinden sonra aldığımız cezalar bizi çok etkiledi. Bunlar hakkında konuşmuyoruz ama futbola olan konsantrasyonumuz bozulmasın diye konuşmuyoruz. Ne kulüp ne de ben o cezaları hak ettik" sözleriyle izah etti. Bu arada Beşiktaş'tan Akhisar'a giden Mehmet Akyüz, "Elinizde Oğuzhan gibi bir oyuncu varsa kazanamasanız bile hiç olmazsa berabere kalırsınız" diyerek genç futbolcuya övgüler yağdırdı. nbsp;

Ben seyirci olsam...
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sahada mücadele eden bütün oyuncuları tebrik ederek, "Ben seyirci olsaydım bugün ödediğim parayı helâl ederdim. Önde olduğumuz bölümlerde defansa çekilmedik. Bugün oynanan futbol herkesi doyurdu. Güray Milli Takım için konuştuğumuz bir oyuncu, performansı çok iyi" dedi.

GERÇEKÇİ ATİBA nbsp;
Savunmamız kötü

nbsp;Beşiktaş'ın ön liberosu Atiba maç sonrası, "İki takım da hücum futbolu oynadı, heyecanlı bir maç oldu. Galip gelemedik, kendimizi toplayıp 3 puan için savaşmalıyız. Savunmada bazı toplarda uyuduk, hatalar yaptık. Bunları düzeltmemiz lazım" açıklaması yaptı.

ALMEİDA 4 HAFTALIK SUSKUNLUĞUNU BOZDU
Beşiktaşlı Almeida, 4 haftalık suskunluğuna Manisa'da son verdi. Erciyesspor maçında sezonun ilk golünü atan Portekizli, 3. haftada G.Antep ağlarına bıraktığı 2 golle yıldızlaşmıştı. 4. haftada 3-0 kazanılan Bursa deplasmanında perdeyi açan golü atan Almeida'nın, G.Saray derbisinde kaydettiği gol geçersiz sayılmıştı.

KENAN ÖZER: ABİTOĞLU ADAM GİBİ ADAM nbsp;
Maç sonunda en çok eleştirilen isimlerden olan hakemler bu defa alkış aldı. Akhisarlı Kenan Özer, maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'na "Adam gibi adam" benzetmesi yaptı. Kenan, "Ne üzüldüm ne sevindim. Biraz burukluk var ama sonuçta Beşiktaş'a karşı oynuyorsunuz. Ayrıca bugün 'Adam gibi adam bir hakem vardı' sahada dedi.

TWITTER'DAN

Ne tırnak kaldı ne saç baş. Ömrümü yedin beni kanser ettin Beşiktaş.
@hasannyksek

Beşiktaş maçı mı seyrediyorum korku filmi mi belli değil!
@burhantb

Beşiktaş için Oğuzhan Özyakup, Fernandes'ten daha önemli bir oyuncu..
@ouzhanbatur

Bugün de olmadı canın sağolsun Beşiktaşım. Daha çok Fernandes gelir ama Beşiktaş bir tane!
@silaece

Besiktaş'ın oynadığı rakiplerin isminden "belediye" ibaresi çıkarılsın... Nutkumuz tutuluyor resmen...
@erginaslan nbsp;


nbsp;Beşiktaş'ın akordu bozuk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...