Kartal kendisine ait rekoru geliştirdi

Kartal kendisine ait rekoru geliştirdi

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş, 119 km. koşsa da sahadan moralsiz ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş, bu karşılaşmada kendisine ait olan rekoru geliştirmeyi başardı. Siyah-Beyazlı futbolcular, Türkiye'de koşu mesafeleri ölçülmeye başlandığı günden bu yana Süper Lig'in en çok koşan takımı oldu. Bilic'in öğrencileri, Akhisar Belediyespor karşısında toplam 119 km. koşarak daha önce Bursaspor deplasmanında kırdıkları 112 km'lik koşu mesafesi rekorunu geliştirmeyi başardı. Ancak Beşiktaş iki altın puan daha kaybetmekten kurtulamadı. Bu arada oyundan çıkan Niasse'nin önce Bilic'in yanına giderek tokalaşması dikkat çekti. Senegalli futbolcu çok koşmasına rağmen vasat bir görüntü çizdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...