FBI eBay dolandırıcısının peşinde

FBI eBay dolandırıcısının peşinde

DÜNYA Haberleri

FBI eBay üzerinden araba satışı dolandırıcılığı yapan ve bu yolla 3 milyon dolar kazanç elde eden kişi için poster bastırarak arama çalışması başlattı

Nicolae Popescu isimli kişinin siber suç çetesi ellerinde var olmayan arabaları satarak kişileri dolandırırken Romanyalı Nicolae Popescu için FBI yaptığı açıklamada aradaki mesafenin kanunları uygulamaya engel olacağını düşünenleri hayal kırıklığına uğratacakları belirtildi. 33 yaşındaki Nicolae Popescu nitelikli dolandırıcılık ve para aklama suçlarından şayet yakalanırsa mahkemeye gidecek. FBI yardımcı Direktörü George Venizalos, Popescu ve çetesinin insanların açgözlülüğünden yararlandığına ve kapsamlı bir çalışma ile insanları kandırmayı başardıklarına yaptığı basın toplantısında değinerek kişileri dikkatli olmaları konusunda uyardı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...