Amerika'da sahte silah taşıyan çocuk vuruldu

Amerika'da sahte silah taşıyan çocuk vuruldu

DÜNYA Haberleri

Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde gerçekleşen olayda oyuncak bir tüfek taşıyan 12 yaşındaki çocuğun polis tarafından vurulması büyük yankı uyandırdı

Olay yerindeki görgü tanıkları her ne kadar polislerin çocuğa silahı bırakması yönünde çağrı yaptıklarını belirtse de çocuğun polisler tarafından açılan ateşte olay yerinde hayatını kaybetmesi gündeme oturmuş durumda. Bölge şerifi olayın büyük bir trajedi olduğunu ve tamamıyla şeffaf bir şekilde soruşturulacağını söyledi. Ayrıca olaya karışan polisler de soruşturma süresince açığa alındı. Pazartesi günü öğretmenini öldüren ve iki öğrenciyi de yaralanan 12 yaşında başka bir çocuğun olayı ile beraber bu hafta çocukların karıştığı ikinci silahlı çatışma oldu. Başkan Obama bu konuda silahlara erişimin kısıtlanmasına uğraşsa da muhalefetten büyük dirençle karşılaşmakta.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...