TEM'de feci kaza, aşırı hız ölüm getirdi

/ Kaynak: DHA
TEM'de feci kaza, aşırı hız ölüm getirdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

Ataşehir TEM otoyolu mevkiinde aşırı hız nedeniyle meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi hafif yaralandı.

Kaza sabah saat 08.30 sıralarında Ankara istikameti, Mirkelam Tesisleri yakınlarında meydana geldi. İddialara göre nbsp;Emre Sarıkaya'nın kullandığı cip aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak orta refüjdeki demir bariyerlere çarptı. Takla atarak bir süre sürüklenen otomobildeki Bahadır Liman hafif yaralanırken, emniyet kemeri takılı olmayan Emre Sarıkaya cipin altında kaldı. Kazayı gören vatandaşlar takla atarak yan dönen cipi kaldırarak Sarıkaya'ya müdahale etti. Ancak Sarıkaya'nın feci şekilde can verdiği anlaşıldı. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri de sürücü Emre Sarıkaya'nın kazadan hemen sonra hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza sırasında emniyet kemeri takılı olan ve hafif şekilde yaralanan Bahadır Liman ise ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada kazayı haber alarak gelen Sarıkaya'nın yakınları gördükleri manzara karşısında sinir krizleri geçirdi. Uzun süre gözyaşı döken yakınlarını polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Görgü tanıkları cipin aşırı hız yaptığı bir sırada kontrolden çıkarak bariyerlere çarptığını ve takla atmaya başladığını söyledi.Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...